Tuskómarás reális áron?
 Díjmentes árajánlat?
Ingyenes kiszállási díj?
IGEN!!!
A legjobb helyen jár!
Budapesten és Pest vármegyében állunk rendelkezésükre a hét minden napján.

Csarukó Kft.

Csarukó Kft.

Tuskómarás árak 2023

Árajánlat :Díjmentes
Minimum munkadíj:25.000 Ft
Talajszinten mért legnagyobb törzsátmérő:300 ft/cm
Budapesten és Pest vármegyében a kiszállás:Díjmentes

 

 

 

 

Nagy teljesítményű, professzionális tuskómaró gépünkel nagy mennyiségű és méretű tuskók kimarását is tudjuk vállalni rövid határidőn belül, reális áron!
Kérjen díjmentes felmérést még ma, és egy megbeszélt időpontban már a helyszínen árajánlatot adok a munkálatokra! 
Fontos tudni, hogy kővel, betonnal, vagy vassal benőtt tuskó marását nem tudjuk vállalni

 

Mitől függ a tuskómarás árának meghatározása?

Tuskó mérete és állapota:

  A tuskó mérete és állapota közvetlen hatással van az árra. Általában minél nagyobb a tuskó átmérője és mélysége, annál több munkát és erőforrást igényel az   eltávolítása.
  Példa: Ha egy hatalmas tuskót kell eltávolítani, amelynek átmérője meghaladja az 1 métert és mélyen benyúlik a talajba, akkor a munka időigényesebb és több   erőforrást igényel, mint egy kisebb tuskó    esetén.

Tuskó típusa:

   A fa- és cserjetuskók eltávolítása között árbeli különbség lehet. A fa tuskók gyakran keményebbek, és nehezebb lehet őket eltávolítani.
  Példa: Egy vastag gyökérrel rendelkező fa tuskó eltávolítása több időt és erőfeszítést igényel, mint egy kisebb cserjetuskóé.

Megközelítés és hozzáférhetőség:

    A tuskó elhelyezkedése és a munkaterülethez való hozzáférés szintén befolyásolhatja az árat. Ha a tuskóhoz való megközelítés nehéz vagy időigényes, az   többletköltségeket okozhat.
    Példa: Ha a tuskó nehezen megközelíthető helyen található, például egy kert végében, ahol szűk helyeken kell manőverezni, akkor az ár magasabb lehet a   szükséges extra erőfeszítések miatt.

Munkaerő és időigény:

   Az árak függhetnek a szükséges munkaerőtől és időtől. Bonyolultabb tuskók eltávolítása több időt vehet igénybe, és több munkaerőt igényelhet.
    Példa: Ha a tuskó egy kiterjedt gyökérrendszerrel rendelkezik, amelyet alaposan körbe kell ásni, akkor az eltávolítás több időt és több emberi erőforrást       igényel, ennek megfelelően magasabb árral járhat.


Fontos megjegyezni, hogy a fenti példák csak általános példák, és a konkrét árak és tényezők a helyi körülményektől, és a tuskó jellemzőitől függenek. A legpontosabb információkat ingyenes felmérésünk során kaphatja meg, hívjon minket bizalommal bármely elérhetőségünkön!
 

Tuskómarás árakhoz gyakori kérdések

Mitől függ az ár?
Az ár függ a tuskó méretétől, a gyökérrendszer bonyolultságától, a tuskó elhelyezkedésétől, a hozzáférés könnyűségétől és a munka időtartamától. Minél nagyobb és nehezebben hozzáférhető a tuskó, annál magasabb árra lehet számítani.

Tartalmazza-e az ár a tuskómarás utáni talajfeltöltést és simítást?
Általában az ár magában foglalja a tuskómarás utáni talajfeltöltést és simítást. Azonban mindig fontos tisztázni a szolgáltatóval, hogy az ár tartalmazza-e ezeket a tevékenységeket, vagy külön díjat kell fizetni értük.
Vannak-e egyéb költségek, amelyekre figyelni kell? Előfordulhatnak egyéb költségek, amelyekre figyelni kell. Például, ha a tuskó közel van épületekhez vagy akadályokhoz, akkor szükség lehet speciális felszerelésekre vagy extra munkaerőre, amelyek plusz költségeket jelenthetnek.
Mennyi időt vesz igénybe a tuskómarás? A tuskómarás időtartama változó lehet, attól függően, hogy milyen méretű és bonyolultságú a tuskó. Általában egy egyszerűbb tuskómarás egy-két órát vehet igénybe, míg nehezebben elérhető vagy nagyobb tuskók esetén akár egy teljes napot is igénybe vehet.
Milyen engedélyekre lehet szükség a tuskómaráshoz? A tuskómaráshoz általában nem szükségesek külön engedélyek. Azonban, ha a tuskó az utca vagy közterület közelében található, akkor lehet, hogy a helyi önkormányzattól engedélyt kell kérni.


 

Kapcsolat
Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!